Over Mij

Welkom op mijn blog Lynn’s Paper Heart!

Mijn naam is Lynn Robin, ik ben 26 jaar oud en indie-auteur van young adult/urban fantasy boeken. Op dit blog zal ik nieuwtjes over mijn boeken en (wekelijks) korte verhalen delen, altijd in het young adult genre en meestal met een vleugje magie (of een flinke dosis fantasy!).

In 2017 heb ik mijn debuut gemaakt als indie-auteur van young adult/urban fantasy boeken. Momenteel werk ik aan de 6-delige Schimmenwereld Serie en daarnaast aan de Insomnia Saga. Ik zou het super leuk vinden als je een kijkje neemt op mijn site, lynnrobin.com, waar ook mijn andere blog te vinden is waarop ik nog meer deel over mijn eigen boeken, zoals Behind The Scenes-berichten en maandelijkse schrijfupdates!

Mijn blog heet “Paper Heart” omdat – en dit kan ik zeggen uit eigen ervaring – iedere auteur zijn hart en ziel in zijn boek stopt; oftewel, zijn of haar hart op papier zet. (Goed, nu gaat dat niet helemaal op aangezien iedere auteur inmiddels wel op de computer schrijft, maar “Electronic Heart” of “Digital Heart” klonk nu eenmaal niet zo romantisch… :P)

Voel je vrij om berichtjes achter te laten of een vraag te stellen als je die hebt, want ik hoor graag van jullie!

– Lynn

Bewaren

Advertenties